Naša Kolekcija

DIMENZIJE: Računalniška mizica LapOffice je dolga 60 cm in široka 40 cm, v višino pa meri 27 cm. Ko je zložena je široka le 5 cm.
Material: MDF lesene plošče / polipropilen / jeklene noge
POPOLNA FUNKCIONALNA ZASNOVA: Računalniška mizica LapOffice se lahko uporablja kot stoječa miza za delo s prenosnikom. S takšnim načinom uporabe boste bolj zdravi, rešili se boste bolečin v hrbtu, vratu in ramenih. Prav tako ima utor za tablico in telefon ter utor za skodelico. Nedrseče noge mizice so zasnovane tako, da preprečujejo poškodbe površine kavča ali posteljnine.
DOBRO DARILO ZA DRUŽINO IN PRIJATELJE: Vnaprej sestavljeno in pripravljeno darilo za takojšnjo uporabo! Vsestranska računalniška mizica LapOffice je kot nalašč za delo, igranje iger, branje, prehranjevanje ter šolsko delo.
RAZLIČNA UPORABNOST VEČNAMENSKE MIZICE: Zložljiva in enostavno prenosljiva računalniška mizica LapOffice deluje kot večnamenska miza v vsakdanjem življenju. LapOffice mizica je resnično neverjetna, saj se lahko uporablja kot prenosna delovna postaja, prenosna miza za posteljo, za kino v postelji, kot otroška ob-posteljna mizica, mini pisalna miza, stojna miza za pisarniško delo z monitorjem ali prenosnikom, miza za kavč za prenosni računalnik, za branje in pisanje v postelji, za uporabljanje tablice, za piknik.
LUČKA, VENTILATOR & USB VTIČ: Računalniška mizica LapOffice ima dodane tudi 3 USB vtiče. Da bodo delovali jih je potrebno vklopiti v elektriko preko povezanega kabla s pomočjo kateregakoli USB adapterja (adapter ni vključen ob nakupu izdelka). Računalniška mizica LapOffice ima tudi predal, kamor se lahko shranita ventilator in lučka.
DRŽALO ZA KOZAREC ALI SKODELICO: Računalniška mizica LapOffice ima dodano tudi držalo za pijačo globoko 3,3 cm. Premer je 7,2 cm in notri lahko postavimo steklenico za vodo, kozarec s pijačo ali pa skodelico kave oziroma čaja. OPOZORILO: Ker je premer držala za kozarec le 7,2 cm, vanj ne pridejo vse velikosti kozarcev ali šalic.
LAHKA IN PRENOSNA: Zložljiva računalniška mizica LapOffice je že sestavljena in se jo lahko začne uporabljati takoj. Potrebno je samo preprosto odpreti noge mizice. Ker je enostavno zložljiva, se jo lahko pospravi in shrani pod kavč ali posteljo. Težka je samo 2,5 kg. Za čiščenje je potrebna samo mokra krpa.
TRDNA IN TRPEŽNA: Zložljiva računalniška mizica LapOffice je izdelana iz masivnega lesa s srednjo gostoto, ogrodja iz polipropilena in jekla, je nepremočljiva, odporna proti padcem, čvrsta in stabilna. Zdrži do maksimalno 40 kilogramov.
UPORABNOST ZA OTROKE: Na računalniški mizici LapOffice bo vaš otrok ali najstnik lahko opravil domačo nalogo kar v postelji. Za najmlajše pa je to idealen ustvarjalni prostor na tleh. Prav tako lahko otrok mizico LapOffice uporablja za zajtrk, kosilo ali večerjo v postelji ali pred televizijo na kavču ali tleh.
Shopping Cart